Hatalmas fordulat következhet a nőket erőszakoló brazil sztárfocista ügyében

Cameroon v Brazil: Group G - FIFA World Cup Qatar 2022 NurPhoto General News Qatar22 Sport Qatar2022 Soccer worldcup22 Soccer Match worldcup2022 Dani Alves Cameroon Brazil Doha Qatar December 2 2022 Foto Olimpik/NurPhoto Horizontal BRA WORLD CUP
Dani Alves (BRA) during the World Cup match between Cameroon v Brazil , in Doha, Qatar, on December 2, 2022. NO USE POLAND (Photo by Foto Olimpik/NurPhoto) (Photo by Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Nemi erőszak miatt továbbra is börtönben van a brazil válogatott Dani Alves, aki többek között a Barcelona, a Paris Saint-Germain és a Juventus futballistája is volt. A 39 éves sztár ügyében azonban kedvező fordulat állhat be, ugyanis az egyik barátja megmentheti.

A világ legeredményesebb futballistái közé tartozó hátvéd ügyében azért kezdődött nyomozás, mert egy nő feljelentette: Alves a tavalyi év végén, egy barcelonai diszkóban szexuálisan zaklatta. A január 20-i barcelonai őrizetbe vételét követően mexikói futballklubja, az UNAM, amelynek 2022 júliusa óta volt a játékosa, másnap szerződést bontott vele. A 39 éves Alves tagadja az ellene felhozott vádat, de amennyiben bűnösnek találják, akár 12 évnyi börtönbüntetést is kaphat.

29 éves felesége már válni akar a brazil futballistától, akiről olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint a börtönben futballmezeket ír alá, hogy cserébe különféle fogyasztási cikkeket, köztük cigarettát kapjon.

Dani Alvest egy barátja mentheti meg a súlyos börtönbüntetéstől Forrás: NurPhoto via AFP/Foto Olimpik/NurPhoto/Foto Olimpik

A Bors értesülései szerint saját védőügyvédjének kérésére új vallomást tesz a bajban lévő játékos egyik barátja, Bruno Brasil, aki ott volt a barcelonai szórakozóhelyen, amikor az állítólagos zaklatás történt.

"Dani Alves valamennyi lánnyal beszélt, társalgott a bárban, ahogyan azt én is tettem, de ő az állítólagos áldozattal sokkal többet.

Külön-külön mentek be, majd jöttek ki a mosdóból. A benti tartózkodásuk körülbelül 15 percig tartott. Utána minden normális volt, zajlott tovább az este, nem mondtak semmi különöset" - állítja a futballista barátja.