Így köszöntötte fel a nagy nap alkalmából a kisfiát Lionel Messi dögös felesége - képek

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Döntő, finálé, díjátadó, Argentína, Franciaország, Argentína világbajnok, 2022.12.18.
Argentina's captain and forward #10 Lionel Messi celebrates with his wife Antonela Roccuzzo (L) and children Thiago, Ciro and Mateo after Argentina won the Qatar 2022 World Cup final football match between Argentina and France at Lusail Stadium in Lusail, north of Doha on December 18, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain világbajnok sztárjának, Lionel Messinek és a modell feleségének, Antonela Roccuzzónak a ksfia, Ciro ma ünnepli az 5. születésnapját. A nagy napról nem feledkeztek el természetesen a szülők sem, a dögös focistafeleség a közösségi oldalán köszöntötte fel a kisfiát.

"Boldog szülinapot Ciro. Örökké a mi babánk"

- írta a közösségi oldalára feltöltött fotó mellé Antonela Roccuzzo. A bejegyzést pillanatok alatt több mint egymillióan kedvelték, többek között a Juventus argentin világbajnoka, Angel Di María is felköszöntötte a sztárpár kisfiát.

- írta kommentbe Di María.