Válni akar a nőket erőszakoló Dani Alves megalázott felesége

Cameroon v Brazil: Group G - FIFA World Cup Qatar 2022 NurPhoto General News Qatar22 Sport Qatar2022 Soccer worldcup22 Soccer Match worldcup2022 Dani Alves Cameroon Brazil Doha Qatar December 2 2022 Foto Olimpik/NurPhoto Horizontal BRA WORLD CUP
Dani Alves (BRA) during the World Cup match between Cameroon v Brazil , in Doha, Qatar, on December 2, 2022. NO USE POLAND (Photo by Foto Olimpik/NurPhoto) (Photo by Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Barcelona korábbi labdarúgója, Dani Alves szexuális zaklatás miatt továbbra is börtönben marad és óvadék fejében sem védekezhet szabadlábon. A brazil focista felesége, Joana Sanz a közösségi oldalán közzétett egy levelet, amelyben arra utal, hogy el akar válni a férjétől.

A világ legeredményesebb futballistái közé tartozó hátvéd ügyében azért kezdődött nyomozás, mert egy nő feljelentette: Alves a tavalyi év végén, egy barcelonai diszkóban szexuálisan zaklatta. A január 20-i barcelonai őrizetbe vételét követően mexikói futballklubja, az UNAM, amelynek 2022 júliusa óta volt a játékosa, másnap szerződést bontott vele.

A 39 éves Alves tagadja az ellene felhozott vádat, de amennyiben bűnösnek találják, akár 12 évnyi börtönbüntetést is kaphat.

Dani Alves nagy bajban van Forrás: AFP/Ulises Ruiz

A Nemzeti Sport megírta, hogy a brazil futballista 29 éves felesége az Instagram-oldalán a követőinek megmutatta azt a nyílt levelet, amelyben őszintén beszél az érzelmeiről.

"Olyan embert választottam páromnak, aki a szememben tökéletes volt. Amikor nagyon szükségem volt rá, mindig ott volt mellettem, mindig mindenben támogatott.

írta a dögös modell.

"Szeretem őt, és mindig is szeretni fogom. Bárki, aki azt mondja, hogy a szerelem mulandó, az becsapja magát vagy sosem volt szerelmes, sosem szeretett igazán. De én szeretem magam, tisztelem is magam, és sokkal többre tartom magam.

olvasható a bejegyzésben, amely egyértelműen arra utal, hogy Joana Sanz el akar válni a futballistától.