Vágólapra másolva!
Az angol Castleford Tigers rögbicsapatának játékosa, Joe Westerman óriási botrányba keveredett, miután egy róla készült szexvideó bejárta az internetet. Azóta megszólalt a sportoló megalázott felesége is, aki szerint a házasságuk hatalmas válságba került a kínos eset miatt.

A 33 éves támadót titokban filmezték le, amint nyilvános helyen, egy sikátorban szexuálisan kielégít egy nőt. A felvétel vasárnap került fel az internetre, a sportoló pedig komoly pénzbüntetést kapott, mivel bűnösnek találták közszeméremsértés miatt. Westerman, aki ellen már a klubja is vizsgálatot indított, azóta nyilvánosan bocsánatot kért, és azt ígérte, a jövőben dolgozni fog az alkoholproblémáin.

A sportoló felesége, a szintén 33 éves Lauren - akitől már három gyermeke is született Westermannak - sokkot kapot a botrányos eset után és elárulta, hogy férje bocsánatért könyörög nála.

"Soha nem gondoltam volna, hogy ez valaha is megtörténik - írta nekem.

mondta a sportoló neje.

Milyen példát mutatnék a gyerekeimnek - különösen a lányaimnak -, ha még egy esélyt adnék neki? Szeretném, ha tudnák, hogy ez nincs rendben, ez nem elfogadható viselkedés egy párkapcsolatban, és mindannyiunknak kell, hogy legyen önbecsülése" - tette hozzá a megalázott nő.

Westerman 2014-ben vette feleségül Laurent, akitől három gyermeke született, közülük a legidősebb már 15 éves.

Forrás