Vágólapra másolva!
Hiába a megállapodás, úgy tűnik, a kolumbiai énekesnő, Shakira felrúgta a szabályokat. A szexi sztár egy nyaralással igyekszik távol tartani a gyerekeit korábbi párjától, az FC Barcelona sztárjától, Gerard Piquétől.

Hivatalosan december 1-jén állapodott meg egymással a korábban 12 évig egy párt alkotó Shakira és a Barcelonából nemrég visszavonuló Gerard Piqué a gyermekfelügyeleti jogokról. A szerződés értelmében

a 7 éves Sasha Piqué Mebarak és a 9 éves Milan Piqué Mebarak a kolumbiai énekesnőhöz kerül, akivel Miamiban élnek majd, a volt futballista pedig minden hónapban 10 napot tölthet fiaival, igaz, ebbe az iskolai tanév belekavarhat. Shakira pedig ezt a kiskaput használja ki

- írja a Bors.

Shakira alaposan kitolt Gerard Piquével Forrás: AFP/Don Emmert

A háromszoros Grammy-díjas énekesnő ugyanis Dubaiba vitte a gyerekeit, és az arab országban töltötte velük a karácsonyt.

Az utazás december 30-ig fog tartani, ám január 5-én már Miamiban kezdődik a tanév, így Piquének mindössze néhány napja marad látni Sashát és Milánt, ami miatt a középhátvéd meglehetősen bosszús – állítja két újságíró, Laura Fa és Lorena Vazquez.

"Ha a gyerekek 5-én kezdik a sulit,

– nyilatkozta egy névtelen forrás.

Az egykori sztárpár tehát újra összetűzésbe kerülhet, ami már a sokadik balhéjuk lenne a júniusi szakításuk után.