Vágólapra másolva!
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig magyar válogatotott focistája, Szoboszlai Dominik előtt tisztelgett budapesti koncertjén a világhírű 50 Cent és csapata.

A rapper Budapest Arénában adott koncertjének egy pontján társa,

Tony Yayo a magyar labdarúgó felsőjében jelent meg a színpadon, amiről természetesen videó is készült

- vette észre a Bors.

@molnar_efi92#50cent#50centkoncert#50centbudapest#50centcoolio#gangsterparadise♬ eredeti hang - Molnár Évi

Mindeközben Szoboszlai egyébként a pályán varázsolt: csapatával, az RB Leipziggal 3-2-re verték a Real Madridot.

A sportoló édesapjánál érdeklődött a lap arról, hogy tudták-e, milyen „szerelésben" feszített a zenész a koncert alatt. Szoboszlai Zsolt elmondta, hogy tőlünk hall a dologról, és szerinte a fia sem ezzel foglalkozott a Real elleni meccsen.

"Lipcsében voltam, semmi pénzért nem hagytam volna ki a találkozót – mondta a Borsnak Szoboszlai Zsolt.

így megmaradt a Lipcse esélye, hogy tovább lépjen a csoportjából."

Szoboszlai Dominik előtt tisztelgett budapesti koncertjén a világhírű 50 Cent Forrás: TikTok

Szoboszlai Zsolt elmondta, a meccs után természetesen beszélt a fiával, de különösebb ünneplésre, még egy koccintásra sem volt alkalma, hogy 22. születésnapján, október 25-én, felköszöntse Dominiket.

"A hétvégén újra Bundesliga-meccs lesz, nincs idő a lazításra – folytatta.

– Inkább a Real elleni mérkőzésről ejtettünk szót. Elmondtam Dominiknek, hogy szerintem egy jó meccsen győzték le a Madridot, ő pedig a mezőnyben nagy munkát végzett.

Persze egy Szoboszlai góllal még nagyobb lehetne az örömünk, talán még benne is volt Dominik lábában, de majd legközelebb betalál."

Szoboszlai apja még elárulta, hogy lassan hazaindul Németországból, és még nem tudja, mikor találkozik legközelebb fiával.

"Még nem döntöttem el, mikor jövök vissza Lipcsébe, az viszont biztos, hogy novemberben, a görögök elleni meccset követően, egy kissé megkésve, de megünnepli közösen a család Dominik 22 születésnapját."