Vágólapra másolva!
Éjszakánként hatezer angol fontba, vagyis majdnem 2 millió 800 ezer forintba kerül egy luxus cölöpház a dohai Banán-szigeten. A jelek szerint az angol futballválogatott tagjai nem szűkölködnek, többük barátnője, felesége ugyanis a Dohához tartozó szigeten lévő luxushotelben tölti idejét a foci-vb ideje alatt.

A Daily Mail értesülései szerint az angol válogatott tagjai mellett a francia játékosok partnerei is ugyanitt töltik majd napjaikat.

Kieran Trippier felesége, Charlotte Trippier, valamint Jordan Pickford partnere, Megan Davison, mellettük Harry Maguire felesége, Fern Hawkins, továbbá Kyle Walker felesége, Annie Kilner is ott lesz a Banana Island Resortban, ahogyan Luke Shaw barátnője, Anouska Santos is.

A dohai tengerparttól 25 percnyi hajóútra lévő szigeten külön szállásolják el azokat, akik gyerekekkel érkeznek. Ha valaki helikopterrel szeretne érkezni, arra is van lehetősége. Hullámgépes szörfmedence mellett privát búvártanfolyamok, és természetesen minden igényt kielégítő ellátás várja az exkluzív vendégeket.