Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Fegyverrel fenyegetett két rendőrt az egykori NFL-sztár

Cincinnati Bengals Minicamp GettyImageRank2 Horizontal
Orson Charles a Cincinnati Bengals színeiben mutatkozott be az NFL-ben, ahol hét évig szerepelt
Vágólapra másolva!
Letartóztatták a korábbi NFL-sztárt, Orson Charlest, miután fegyvert rántott két szolgálaton kívüli rendőrre, és azzal fenyegetőzött, hogy lelövi őket.

Az eset pénteken éjfél körül történt Ybor Cityben, amikor Charles éppen parkolóhelyet keresett, de egy másik autó miatt nem tudott megállni. Emiatt idegesen, fegyverrel a kezében szállt ki az autójából és a másik járműhöz sietett. A kocsiban két szolgálaton kívüli rendőr ült, akik megmutatták a jelvényüket, de a Denver Broncos egykori hátvédje ennek ellenére sem csillapodott le, kiabálni kezdett és azzal fenyegette meg a rendőröket, hogy lelövi őket.

A két rendfenntartó végül elhajtott, de egy másik szolgálaton kívüli rendőr követte a 31 éves sportolót, akit végül letartóztattak és halálos fenyegetés miatt vádat emeltek ellene.

Orson Charles a Cincinnati Bengals színeiben mutatkozott be az NFL-ben, ahol hét évig szerepelt Forrás: Getty Images via AFP/2012 Getty Images/Joe Robbins

Orson Charlest 2012-ben draftolta a Cincinnati Bengals, első szezonjában mind a 16 mérkőzését végigjátszotta. Összesen hét évig játszott az NFL-ben, ez idő alatt hét csapatban szerepelt, legutóbb a Denver Broncosban játszott 2019-ben.

Mindent egy helyen az Eb-ről