Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo, a Manchester United ötszörös aranylabdás támadója jelenleg Mallorcán piheni ki a hosszú szezon fáradalmait. A portugál szupersztár luxusnyaralója sok mindennel fel van szerelve, még egy szexszoba is helyet kapott benne.

Ronaldo az idei szezonban 24 góllal segítette a Manchester Unitedot, ha ő nincs, akkor a csapat az Európa-liga indulást sem harcolja ki, így a portugál klasszis rászolgált a pihenésre.

A Mallorcán található ingatlan rendkívül népszerű a sztárfocisták körében, Sergio Ramos, Ronaldo korábbi csapattársa nyaralt már itt családjával.

A Ronaldo által használt luxusnyaraló elképesztő dolgokkal van felszerelve. Van benne egy kápolna, konditerem, pálmafákkal körülvett medence, több pezsgőfürdő, strandröplabda-pálya, focipálya és a ház alagsorában helyet kapott egy külön szexszoba is.

Cristiano Ronaldo Mallorcán élvezi a szabadságát Forrás: cristiano/Instagram

Hogy pontosan, hogyan is néz ki ez a helység, azt nem tudjuk, de lehet, hogy Ronaldónak alkalma sem lesz kipróbálni, hiszen a nyaraláson a párja, Georgina Rodríguez mellett vele van az öt gyereke, Cristiano Junior, Eva, Mateo, Alana Martina és a két hónapos Esmeralda is.

Forrás:

Mindent egy helyen az Eb-ről