Halálos fenyegetések tucatjait kapja a Real Madrid sztárja és barátnője

Celebrities Day 6 Of Mutua Madrid Open atp madrid open mutua madrid open spanish sports wta madrid celebrities open Day 6 one person may 2018 Horizontal TENNIS SPORT
Isco Alarcon and Sara Salamo during day five of the Mutua Madrid Open tennis tournament at the Caja Magica on May 10, 2018 in Madrid, Spain (Photo by Oscar Gonzalez/NurPhoto) (Photo by Oscar Gonzalez / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Fenyegetések százait, köztük nem egy halálosat kapott az elmúlt hetekben a Real Madrid spanyol válogatott középpályása, Isco és a barátnője.

A történtekről utóbbi, az ismert színésznő, Sara Salámo nyilatkozott a Huffington Post című lap spanyol kiadásának. A fenyegetések a mai szokásoknak megfelelően a közöséggi médián keresztül érkeznek, és a többségük ugyan nem tűnik veszélyesnek, van olyan, ami viszont nagyon is ijesztő.

"Szelfiket küldözgetnek, amiken fegyverrel a kézben pózolnak, és azt írják hozzá, hogy meg fognak ölni" – mondja Sara, aki a sokadik hasonló üzenet után már a rendőrséghez fordult. A fenyegetőzők őt teszik felelőssé Iscónak a korábbiaknál gyengébben sikerült (29 meccsen lépett csak pályára, és ezeken mindössze két gólpasszt tudott kiosztani) idényéért.

A sztori sokban hasonlít David De Gea és barátnője, Edurne esetére, akinek azt vetették a szemére, hogy túlságosan befolyásolja a spanyol válogatott kapust. Fontos különbség azonban, hogy míg a Manchester United kapusának és barátnőjének vesszőfutása véget ért az angol klub elvesztett Európa-liga-döntőjével, addig Isco és Sara Salámo esetében nem maradtak abba a fenyegetések.