Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A Manchester United focistája okosórával a csuklóján játszott a Leicester ellen - fotó

fbl Horizontal, Manchester United, Axel Tuanzebe
Manchester United's defender Axel Tuanzebe warms up ahead of the UEFA Europa League Group L football match between Manchester United and Astana at Old Trafford in Manchester, north west England, on September 19, 2019. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 36. fordulójának a keddi nyitómeccsén a Manchester United hazai pályán 2-1-re kikapott a Leicester Citytől, amellyel eldőlt, hogy hetedik aranyérmét szerezte meg a Manchester City. A meccs azonban nemcsak emiatt marad emlékezetes, hanem Axel Tuanzebe „kiegészítője" miatt is.

A 23 éves, kongói születésű angol korosztályos válogatott labdarúgó ugyanis egy okosórával a csuklóján játszott a Leicester City ellen, amely fotó bejárta a világhálót. A játékosok ugyanis semmilyen kiegészítőt nem hordhatnak a mérkőzés közben – legyen az gyűrű, nyaklánc, fülbevaló, vagy éppen óra –, így nem gyakran láthatnak ilyet a szurkolók.

A Manchester United játékosa, Axel Tuanzebe okosórával lépett pályára a Leicester City ellen Forrás: AFP/Peter Powell

A különböző angol sportoldalak sem értenek abban egyet, hogy milyen okosóráról van szó – a Sun arról ír, hogy egy teljesítménykövető volt csak a kezén –, illetve hogyan maradhatott rajta a játékoson.

Mindent egy helyen az Eb-ről