Tiger Woods két korábbi szeretője is könyvet ír a golfsztárral folytatott viszonyáról

Tiger Woods (balra) és szeretője, Rachel Uchitel
Vágólapra másolva!
Tiger Woods két korábbi szeretője is azzal állt a nyilvánosság elé, hogy könyvet ír a világ egyik legismertebb és leggazdagabb sportolójával folytatott viszonyáról. Méghozzá olyat, ami egyetlen részletet sem hagy homályban.

A most 38 éves Jamie Jungers társszerző (szellemíró) segítségének igénybevételével írt könyve állítólag már el is készült, és egy-két részletet már el is mesélt a Sun című brit bulvárlapnak adott nyilatkozatában.

Elmondása szerint 2004-ben ismerkedett meg a golfozóval, nem sokkal annak a svéd modellel, Elin Nordegrennel kötött házassága után, de mint mondja, azt csak véletlenül tudta meg, hogy szerelme nős. Szerinte a golfozó házassága csak kirakat volt, szinte folyton nyugtatókon élt, és a játékszenvedélye is a rossz kapcsolatra volt visszavezethető. A sztársportoló mentális állapota pedig azt követően még rosszabbra fordult, hogy meghalt az édesapja.

A most 46 éves Rachel Uchitel állítása szerint 2017-ben volt viszonya Woodsszal, nem sokkal azt követően, hogy a sztárnak ittasan okozott autóbaleset miatt rendőrségi ügye lett volna.

A korábbi szórakozóhely-tulajdonos, hostess és tévés műsorvezető, Rachel Uchitel többször is közel került Tiger Woodshoz Forrás: Getty Images via AFP/2010 Getty Images/Kevin Winter

Ahogy Jungers, úgy ő is kedves és nagyvonalú férfiként emlékszik a golfozóra, arról azonban nem szól, hogy kettőjük között már jóval korábban, 2009-ben is volt egy rövid viszony, amikor Tiger Woods még nős volt.

Tiger Woods jelenleg egy lábtörés után lábadozik, ami egy február végi súlyos, de szerencsés kimenetelű autóbeleset emléke. A golfozó idén végére "Back" címmel tervezi kiadni önéletrajzi kötetét.