Elakadt a hóban a madridi csapat, a focistáknak kellett betolniuk egy autót - videó

weather Horizontal
People push a car stuck in the snow in Madrid on January 8, 2021. - Heavy snow fell across much of Spain today, leaving huge areas blanketed in white as Storm Filomena brought wintry weather not seen in decades to the Iberian peninsula. With more than half of the country on high alert for snow today and tomorrow, the AEMET weather agency described the situation as "exceptional and most likely historic". (Photo by Gabriel BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában vasárnap játszották volna az Elche-Getafe összecsapást, azonban a meccset egy nappal elhalasztották ugyanis a madridi csapat játékosai a Spanyolországban tomboló havazás miatt nem jutottak el Valenciába.

A Getafe játékosai autókkal indultak az Elche elleni valenciai összecsapásra, azonban elakadtak a hóban, ezért Erick Cabacónak, Francisco Portillónak, Mathias Oliverának és Cucho Hernandeznek is segédkeznie kellett betolni egy autót.

Az eset után Angel Torres, a Getafe elnöke is nemtetszésének adott hangot, szerinte ugyanis a ligának el kellett volna halasztania a hétfő estére eltolt meccset, ugyanis a Getafe játékosai péntek óta nem tudtak edzeni. Nem a Getafe elnöke az egyetlen, aki dühös a ligára. Mint ismert, Zinédine Zidane, a Real Madrid szombati Osasuna elleni meccse után fakadt ki. Csapata ugyanis a mérkőzés előtt a havazás miatt négy órát várt a reptéren, a pamplonai meccsen pedig a pálya talaja volt alkalmatlan a játékra.