Vágólapra másolva!
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Mönchengladbach szurkolói már a Park Stadionban várják a Bundesliga májusi folytatását.

Christian Seifert, a DFL (német liga) vezérigazgatója elmondta, amennyiben a kormányzattól zöld jelzést kapnak, részükről akár május 9-én folytatódhat a világjárvány miatt március közepén felfüggesztett Bundesliga.

Annyi biztos, hogy egy ideig zárt kapus meccsek lesznek Németországban, azonban ez a Borussia Mönchengladbach szurkolóit nem zavarja, így is a ott lesznek a Borussia-Park Stadionban.

A klub szurkolói létrehoztak egy kezdeményezést, egy webkamera segítségével kartonpapírból elkészíthetik saját másukat. Kétezren már éltek is a lehetőséggel, és további nyolcezer rendelés érkezett a „Légy ott" akció keretein belül.

- mondta a Gladbach-szurkolók képviselője, Thomas „Tower" Weinmann, aki leszögezte, hogy minden rendelésnek eleget fognak tenni.

A Borussia-Park Stadion egyébként 59 724 férőhelyes, így ha továbbra is ilyen ütemben haladnak a „Légy ott" akcióban részt vevő drukkereknek, még a telt házas meccseket is összehozhatják.