Vágólapra másolva!
A Liverpool korábbi futballistája, a TV-s műsorvezetőként tevékenykedő Jamie Carragher a Dortmund-PSG Bajnokok Ligája-elődöntő után nyolc korsó sör elfogyasztását követően készített interjút a német csapat angol válogatott sztárjával, Jadon Sanchóval.

Botrányos interjút csinált a részeg Jamie Carragher

A Liverpool korábbi csapatkapitánya a helyszínen tekintette meg a Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája-elődöntőt, a mérkőzés idején a német szurkolók között tartózkodott, és állítólag nyolc sört is megivott a lelátón. Az 1-0-s dortmundi sikert követően a meccs legjobbjával, Jadon Sanchóval készített interjút Jamie Carragher, a beszélgetés azonban eléggé botrányosra sikeredett. 

A CBS Sports csatorna műsorvezetője hangosan kiabált az angol válogatott focista után, majd a Sancho kezében lévő mikrofont is összevissza rángatta,

valamint a feltett kérdései sem tűntek túl összeszedettnek.

Mindeközben a stúdióban Carragher kollégája, a francia focilegenda Thierry Henry a fejét fogta a botrányos jelenetet látva, és a másik egykori klasszis labdarúgó, az olasz Alessandro Del Piero is csak nevetett a látottakon.

A Dortmund meglepetésre 1-0-ra legyőzte a PSG-t, így a német együttes várhatja előnyben a párizsi visszavágót, a keddi elődöntőben pedig a Bayern München hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Real Madriddal, így mindkét párharc a visszavágón dől majd el.