Vágólapra másolva!
A korábbi angol válogatott sztár, a jelenleg már edzőként próbálkozó Wayne Rooney fia, Kai fantasztikus formában van. A mindössze 14 éves játékos hat meccsen nyol gólt rúgott és kupagyőzelemig vezete a Man Utd ifjúsági csapatát. A manchesteri drukkerek a legutóbbi csodagólja után már a felnőtt csapatba követelik Kai Rooneyt.

A 14 éves Kai legendás apja nyomdokaiba lép a Unitednél , és a vasárnapi, Millwall elleni Albert Phelan Nemzeti Kupa döntőn bebizonyította, hogy komolyan gondolja azt, hogy sztárrá váljon - írja a The Sun.

Kai Rooney
Kai Rooney a jövő egyik nagy reménysége
Fotó: Kai Rooney/Instagram 

Kai Rooney édespaja nyomdokain

A fiatal játékos egy fantasztikus góllal segítette a Vörös Ördögök 14 éven aluli csapatát a Millwall elleni 2-0-s sikerhez. Rooney Jr 

nyitotta meg a találatok sorát egy lenyűgöző emeléssel, megalázva a Millwall kapusát, majd Edson DeJonge-Seiros állította be a végeredményt.

Ez volt Kai nyolcadik gólja hat kupameccsen a Manchester ifjúsági csapatában. A támadó a közösségi médiában osztott meg képeket a csapat ünnepléséről ugyanazon a napon, amelyen a rivális Manchester City sorozatban negyedszer lett Premier League-bajnok.

A United-szurkolókat is ámulatba ejtette a csodagól, és egyesek már a felnőtt csapatba követelték.

"Különleges játékos; Tartsd a szemed apukád rekordjain. Mindegyiket meg kell döntened. Nagyon büszke vagyok rád!"; "A következő a sorban az első csapatnál."- írták a rajongók a 14 éves játékosnak. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.