Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának rangadóján a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool 2-2-es döntetlent játszott a Manchester United otthonában. A találkozó után Jürgen Klopp kitért Szoboszlai Dominik lehetőségére, amit bravúrral védett a manchesteriek kapusa.

A Manchester United 2015 októbere óta először nem lőtt kapura az első félidőben az Old Traffordon, a vasárnapi mérkőzésen a Liverpool ezzel szemben a szünetben már 14 kapura lövésnél járt. Ezek közül az elsőt 150 másodperc után Szoboszlai Dominik lőtte, akinek a ballábas lövését hatalmas bravúrral védte André Onana kapus. 

Szoboszlai Dominik remekül játszott az Old Traffordon
Fotó: AFP

Az első játékrész után 1-0-s hátrányban lévő United végül fordítani tudott, ám a hajrában meg kellett elégednie az egy ponttal a 28 kapura lövéssel záró Liverpool ellen.

Klopp szerint csak Szoboszlai lövésénél védett bravúrral Onana

Jürgen Klopp, a vendégek vezetőedzője a találkozót követő sajtótájékoztatón kiemelte a második félidő közepén lecserélt Szoboszlai Dominik lövését, amely szerinte az egyetlen volt, amely megdolgoztatta az ellenfél kapusát.

„Nyilván vegyesek az érzéseim. Elégedett vagyok a játékunk sok elemével, hihetetlen 1-0-ra vezetni az Old Traffordon, ráadásul 15-0-s kapura lövési aránnyal. Viszont ez ismét azt mutatja nekem, hogy 

vagy van valami gond a befejezéseink körül, vagy kivételes volt a kapusteljesítmény. De utóbbi csak Szoboszlai Dom lövésénél bemutatott hatalmas védésnél volt így" 

– nyilatkozta Klopp.

Az Arsenalhoz képest rosszabb gólkülönbsége miatt a Premier League második helyén álló Liverpool csütörtökön az Atalantát fogadja az Európa-liga-negyeddöntő első mérkőzésén, majd vasárnap a Crystal Palace látogat az Anfieldre bajnoki mérkőzésen.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek