Vágólapra másolva!
Amint az várható volt, a Barcelona-PSG labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágója után a Twittert is ellepték azok a vélemények, amelyek Kovács István bíráskodása miatt keletkezek.

A szurkolók sem mehettek el szó nélkül a kedd este történtek mellett - természetesen érthető, hogy a Barcelona-drukkerek voltak a csalódottak.

Itt van mindjárt az egyik legérdekesebb:

"Ezt a játékvezetést látva Puskás Ferenc is csak mosolyogni tud a Real Madrid mennyországából" - írta a Twitteren az egyik szurkoló utalva arra, hogy a Barcelona kiesése most biztosan hatalmas örömet jelent a Real Madrid híveinek.

Egy másik bejegyzés szerint Kovács István alkalmatlan játékvezetőnek. "Egyszerűen nem érdemli meg, hogy játékvezető legyen" - írták a Twitteren.

A következő bejegyzés sem kíméli a magyar bírót. "Nem mintha a Barcelona szurkolója lennék, de az a véleményem, hogy Kovács István soha többet ne bíráskodjon más mérkőzésen, még akkor sem, ha családi focimeccsről van szó. A játékvezetés szakszerűtlensége és igazságtalansága ezen a meccsen tökéletesen megmutatkozott.

"Kovács István szörnyen bíráskodott Barcelonában. Rossz döntéseivel befolyásolta a végeredményt. Ezzel tönkretette a meccset" - írták. 

"Kovács István! Ezt a nevet egyetlen Barcelona-szurkoló sem felejti el soha többet" - így vélekedtek a nagykárolyi bíróról.

"Kovács István egyszerűen megőrült. Három piros lapot adott a meccsen, ebből kettőt a Barcelona kispadnak, a vezető edzőnek és a kapusedzőnek. Így egészen biztosan ő a meccs embere."

Nos, ebből talán ennyi elég is lesz. Aki többet szeretne olvasni, menjen fel a Twitterre!