Vágólapra másolva!
A Bundesliga 28. fordulójának nyitómeccsén, a Frankfurt-Werder Bremen találkozón mindkét csapatból kiállított egy-egy játékost a bíró. A vendégek dán középpályása, Jens Stage különösen durva volt, kis híján kettétörte az ellenfele lábát.

Két kiállítás a Bundesliga-meccsen

A találkozó 72. percében a Frankfurt 16-osának előterében a Bremen játékosa, Jens Stage brutális mozdulattal csúszott rá ellenfele, a 18 éves Jean Bahoya lábára. 

A játékvezető az eset után még megvárta a hazaiak támadását, majd a monitoron megnézte a szabálytalanságot, ezt követően pedig felmutatta a piros lapot Stagénak.

A visszajátszásból jól látható, hogy a dán játékos nagyon durván letalpalta riválisát, akinek könnyen eltörhetett volna a lába.

Eintracht Frankfurt - SV Werder Bremen
Két kiállítást is hozott a Frankfurt-Werder Bremen meccs
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP (Photo by ARNE DEDERT / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Az 1-1-es döntetlent hozó meccset végül a Frankfurt is emberhátrányban fejezte be, mert az egyenlítő gólt szerző Tutát is kiállította a bíró a 89. percben. A brazil védőnek először csak a második sárga lapot mutatta fel a játékvezető, majd miután visszanézte az esetet és meglátta, hogy Tuta miként taposott rá hátulról ellenfele Achillesére, azonnali pirossal zavarta le a pályáról. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.