Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában a Ferencváros 2-0-ra nyert a Fehérvár FC otthonában, így a Paks pontvesztésének köszönhetően Dejan Sztankovics együttese a tabella élére ugrott. A találkozó után a Fradi edzője az M4 Sport kamerája előtt értékelte a mérkőzést, is külön kitért a negyedik játékvezetőként tevékenykedő Karakó Ferencre, akivel most találkozott először azóta, hogy keményen kritizálta őt a Debrecen elleni Magyar Kupa-meccsen.

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Debrecen emberelőnyben, egy kihagyott büntető után értékesített kipattanóból egyenlített a Ferencváros ellen. A játékvezető ténykedését nem tudta szó nélkül hagyni a zöld-fehérek edzője, Dejan Sztankovics, a bíró pedig egymás után két sárga lappal kiállította a szerb trénert. A szerb szakember akkor nagyon dühös lett Karakó Ferenc ítéletei miatt, akit végül megtapsolt, majd bevonult az öltözőbe. 

Dejan Sztankovics
Dejan Sztankovicsot kiállította a játékvezető a Debrecen elleni kupameccsen
Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI

A Fehérvár elleni mérkőzésen Sztankovics és Karakó ismét találkoztak, ugyanis Karakó volt a találkozó negyedik játékvezetője, így volt alkalma szót váltani a Fradi edzőjével. 

Ő egy kiváló játékvezető, elnézést kértem, ő pedig megérti az érzelmeimet, a személyiségemhez hozzá tartozik, hogy együtt élek a játékkal, semmi személyes nem volt a konfliktusban. Ma is abszolút nemzetközi szintű volt a játékvezetés

 – mondta az M4 Sport kamerája előtt Sztankovics, aki a Karakóval történt incidense után két Magyar Kupa-meccsre szóló eltiltást kapott az MLSZ-től.