Vágólapra másolva!
A Premier League 28. fordulójának szuperrangadóján a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool 1-1-es döntetlent játszott a címvédő Manchester Cityvel az Anfield Roadon. A magyar válogatott csapatkapitánya a meccs után a közösségi médiában üzent a szurkolóknak a bajnoki hajrával kapcsolatban.

Szoboszlai Dominik üzenete a Manchester City elleni rangadó után

Szoboszlai Dominik a kezdőcsapatban kapott helyet az év meccsén, a magyar válogatott sztár a pályán töltött 61 perce alatt a Liverpool egyik legaktívabb, legveszélyesebb játékosa volt. A rangadó végül 1-1-es döntetlennel ért véget, az eredmény pedig az Arsenal számára lett kedvező, amely jobb gólkülönbségének köszönhetően a tabella élére került, míg Jürgen Klopp csapata a második helyre csúszott vissza, a City pedig a harmadik pozícióból várhatja a folytatást.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik ezúttal is a Liverpool egyik legjobbja volt
Fotó: AFP (Photo by Paul ELLIS / AFP) 

Szoboszlai a mérkőzés után az Instagram-oldalán osztott meg egy üzenetet, amellyel arra utalt, hogy elképesztően kiélezett küzdelem várható a Premier League-ben hátralévő 10 fordulóban. 

A versengés még nem ért véget"

- posztolta a magyar középpályás, akinek a megosztását néhány óra alatt már közel 200 ezren kedvelték.

Szoboszlai Dominik mentalitását dicsérik a szurkolók

A 23 éves középpályás kommentjéhez rengeteg hozzászólás érkezett, többen kiemelték a magyar válogatott játékos küzdőszellemét, győztes mentalitását. 

A legtöbb szurkoló nagyon elégedett volt Szoboszlai City ellen nyújtott teljesítményével, néhányan arra biztatták a Liverpool klasszisát, hogy próbálkozzon még több távoli lövéssel,

hiszen egészen kivételes rúgótechnikával rendelkezik.

A Liverpool a Premier League megnyerésére legesélyesebb csapatok közé tartozik, emellett Jürgen Klopp együttese az Európa-ligában és az FA-kupában is versenyben van még. Az már biztossá vált, hogy Szoboszlai ezt a szezonját sem zárja trófea nélkül, ugyanis klubjával az angol Ligakupát már megnyerte a 2023/2024-es szezonban.

Kapcsolódó cikkek