Vágólapra másolva!
Szerdától indul a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott márciusi felkészülési mérkőzéseire – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.

Az MLSZ honlapjának keddi híre szerint a jegyértékesítő rendszerbe való belépéshez nem lesz szükség szurkolói kártyára vagy szurkolói klub regisztrációra, így a jegyvásárlás az eddigi években alkalmazott meccsjegy.mlsz.hu oldalon történik. A szövetség tájékoztatása szerint a jegyek négy árkategóriában 4000-16 000 forintba kerülnek mindkét mérkőzésre. Emellett a résztvevőket megajándékozza a szövetség, ugyanis meccsenként 100-100 pontot kapnak, feltéve, hogy már regisztráltak vagy a későbbiek során regisztrálnak az MLSZ Szurkolói Klubba. A jegyértékesítés ideje alatt a bérletértékesítés és a szurkolói regisztráció szünetel.

Magyarország - Montenegró, EB-selejtező, foci, 2023.11.19. labdarúgás, Európa-bajnoki selejtező, Magyarország–Montenegró, Szoboszlai Dominik , Rossi, öröm,
Szerdától lehet jegyet venni a magyar válogatott márciusi meccseire
Fotó: Fotó: Csudai Sándor - Origo 

Marco Rossi együttese március 22-én fogadja a Puskás Arénában a szintén Európa-bajnoki résztvevő török válogatottat, majd négy nappal később a koszovói csapatot.