Vágólapra másolva!
Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere egyszerűen faképnél hagyott egy újságírót, amiért az szerinte egy hülye kérdést tett fel neki.

Drámai kiesés

A Liverpool az Old Traffordon játszott drámai, hosszabbításos meccset a Manchester United ellen az FA-kupában. A meccs csak az utolsó pillanatokban dőlt el, de a United a hosszabbításban fordítani tudott és 4-3-mal bejutott a legjobb négy közé, ahol majd a Coventry lesz az ellenfele, míg a túloldalon Manchester City-Chelsea elődöntőt rendeznek majd a Wembleyben.

776114064
Jürgen Klopp nem volt boldog a kupakudarc után
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

Jürgen Klopp csapata így biztosan nem nyerhet idén négy trófeát, de a három még összejöhet, hiszen a Ligakupa már az övék, az Európa-ligában és a Premier League-ben pedig még felérhetnek a csúcsra.

A meccsen Szoboszlai Dominik kezdőként kapott lehetőséget, de Klopp még a rendes játékidő alatt lecserélte.

 

Kihozták a sodrából a németet

A hosszú, kimerítő meccs után Klopp érthetően nehezen tudta türtőztetni magát a meccs végi interjúk alatt, az egyiknél nem is bírta tovább, aminek egy skandináv riporter itta meg a levét.

„Normál esetben a csapatára az intenzív játék a jellemző, a hosszabbításban mégis komoly nehézségei voltak” – hangzott el az újságírótól, amire Klopp kicsit hülyécskének nevezte a kérdést,

„Ha soha nem látja a meccseinket, akkor megkérdezhetné, hogy lehet az ellenfélnek több energiája. Mostanában rengeteg meccset játszottunk. Nem tudom, a Unitednek pontosan mennyi meccse volt. Nagyon csalódott vagyok a kérdése miatt, de maga szerint ez biztosan jó volt” – dühöngött Klopp.

„Tehát túl sok meccs” – folytatta volna a riporter, de Klopp erre otthagyta, miközben tovább szidta. „Ne már. Nyilvánvalóan nincs túl jó formában, nekem pedig most nincsenek idegeim erre” – mondta Klopp, aki még ezt követően is tovább mondta a magáét.