Vágólapra másolva!
Részben egy kedden nyilvánosságra került veszekedés lehet az oka a dél-koreai labdarúgó-válogatott váratlan elődöntős vereségének a múlt heti Ázsia-kupán, ugyanis mint kiderült, a világranglistán 64 hellyel mögötte álló Jordánia elleni mérkőzés előestéjén nem volt felhőtlen a hangulat a csapatnál.

Dél-Korea előbb Szaúd-Arábia, majd Ausztrália együttesét is kiejtette a katari Ázsia-kupa egyenes kieséses szakaszában, így a torna nagy esélyesévé vált. Ám a múlt keddi elődöntőben meglepetésre 2-0-s vereséget szenvedett a későbbi ezüstérmes Jordániától, így Jürgen Klinsmann együttese búcsúzott. Sajtóértesülések szerint egy nappal korábban nem zajlott zökkenőmentesen a dél-koreaiak estéje.

Szon Hung Min, dél-koreai válogatott, foci, Jürgen Klinsmann
Jürgen Klinsmann és Szon Hung Min csalódottak lehettek az elődöntő után 
Fotó: KARIM JAAFAR / AFP

Pingpongozást választottak a csapatösszetartás helyett

A hétfő esti vacsora után a csapatkapitány, Szon Hung Min szeretett volna még beszélgetni és jó hangulatot csinálni a társaival, hogy összhangba kerüljenek az elődöntő előtt, ám a hírek szerint 

a fiatalabb játékosok közül többen is elhagyták az étkezőasztalt, hogy pingpongozzanak helyette. 

A Tottenham sztárja nagyon mérges lett rájuk, többek között a Paris Saint-Germainben játszó I Kanginggel is összeveszett, Szon pedig mérgében úgy az asztalra csapott, hogy kificamodott az egyik ujja.

Ez magyarázatot ad arra is, hogy Szonnak miért volt kötés a jobb kezén az Ázsia-kupa elődöntőjén és a Tottenham hétvégi bajnokiján is.

Kapcsolódó cikkek