Vágólapra másolva!
Angol sajtóhírek szerint arra kényszerült Szoboszlai Dominik liverpooli csapattársa, az angol válogatott Trent Alexander-Arnold, hogy biztonsági embereket foglalkoztasson.

Arról cikkeznek Angliában, hogy egy szexőrült rajongó zaklatja immár egy éve a Liverpool játékosát, Trent Alexander-Arnoldot, és a helyzet már annyira kezelhetetlenné vált, hogy a focista testőröket volt kénytelen alkalmazni.

Trent Alexander-Arnoldot folyamatosan zaklatják
Fotó: AFP

Az angol válogatott jelenleg sérült játékosa próbálta kezelni a helyzetet: megváltoztatta a telefonszámát, riasztókat, kamerákat telepített a házába, de ez nem volt elég, így testőrt és magánnyomozót bérlt fel. A zaklató nő állítólag rendszeresen feltűnt a focista házánál, edzésen, de még a kedvenc éttermeiben is. A 26 éves játékosnak azt tanácsolták, hogy kerülje a közösségi médiát, hogy ne tudják, éppen merre jár, hiszen nemcsak őt, de a családját is folyamatosan zaklatják már egy éve.

A focista mindent megtett annak érdekében, hogy az események ne legyenek hatással a teljesítményére, de egy névtelen informátor szerint valóságos pokol volt az élete az elmúlt hónapokban.

A Liverpool vasárnap a Ligakupa-döntőjében lép pályára a Chelsea ellen, de az angol focista nélkül, és minden bizonnyal Szoboszlai Dominik is kihagyja majd a meccset.

 

Kapcsolódó cikkeink