Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó másodosztály 33. fordulójában a West Bromwich Albion 2-0-ra kikapott a Southamptontól. A hazaiaknak szinte az egész meccsen nélkülözniük kellett edzőjüket, Carlos Corberánt, akit egy egészen bizarr ok miatt kiállított a játékvezető a meccs elején.

Mindössze hat perc telt el a meccsből, amikor Sam Allison játékvezető azonnali piros lappal kiállította a birminghami együttes edzőjét. Úgy tűnt, a labda kigurul az alapvonalon, Corberán pedig a gyors bedobás elvégzése érdekében odapasszolta a labdát az egyik játékosának, azonban a labda ekkor még nem hagyta el teljes terjedelmében az alapvonalat. A játékvezető ezért úgy ítélte meg, hogy a spanyol tréner megzavarta a játékot, és kiállította a hazaiak mesterét.

Az eset nagy felháborodást keltett, a West Bromwich a közösségi oldalán a szezon legfurcsább piros lapjának nevezte a játékvezető döntését, míg több rajongó is túl szigorú szankciónak vélte a kiállítást.

Corberan 2022 októberében vette át a West Bromwich irányítását a kirúgott Steve Bruce-tól. Az előző szezonban a kilencedik helyen zárt a birminghami csapattal, a jelenleg is tartó bajnokságban viszont a feljutásért küzd.