Vágólapra másolva!
A Bayern München nagy meglepetésre 1-0-ra kikapott Rómában a Laziótól a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A sokkoló vereség után Thomas Tuchel nem kímélte a saját játékosait.

A Bayern München nem lehet elégedetlen amiatt, hogy a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Lazióval került össze, ám egyáltalán nem biztos, hogy a bajor sztárcsapat jut majd tovább, ugyanis Thomas Tuchel együttese Rómában 1-0-ra kikapott. Természetesen a Bayern az Allianz Arénában rendezendő visszavágón még kiharcolhatja a továbbjutást, ám amennyiben ez nem sikerül, akkor könnyen lehet, hogy edzőváltásra kerül sor Münchenben.

Thomas Tuchel
Thomas Tuchel nehéz helyzetbe került
Fotó: AFP (Photo by PETER POWELL / AFP)

Thomas Tuchel nem kegyelmezett a Bayern München játékosainak

Külföldi sajtóhírek szerint a Bayern edzője borzasztóan ideges lett a Lazio elleni vereséget követően, és a meccs után az öltözőben kemény kritikával ilette a játékosait. 

"Mégsem vagytok olyan jók, mint gondoltam" -

vetette oda a futballistáknak, a csapaton belül egyre feszülttebbé váló hangulat pedig nem sokat segít a jövőbeli formajavuláson.

Tuchel még csak 11 hónapja a bajor rekordbajnok edzője, 2023 tavaszán a szezon közben kirúgott Julian Nagelsmann helyére érkezett magyar másodedzőjével, Lőw Zsolttal együtt. A Bayern tavaly nagy nehezen megnyerte a Bundesligát, idén azonban 21 mérkőzés után 5 pont a lemaradása a veretlenül éllovas Bayer Leverkusennel szemben, amelytől 3-0-ra kikapott az előző forduló rangadóján.

A Bayern az elmúlt 11 évben egyaránt német bajnok lett, azonban ha idén nem sikerül számára a címvédés, valamint a BL-ből is korán kiesik, akkor Thomas Tuchel komolyan elkezdhet aggódni a jövője miatt.

Kapcsolódó cikkek