Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Emlékezetes teljesítménnyel mutatkozott be az Inter Miami labdarúgócsapatában Lionel Messi, az argentin világbajnok drámai pillanatban szerzett győztes gólja után pedig a csapat társtulajdonosa, David Beckham is sírva fakadt.

Mint arról korábban beszámoltunk, az argentinok világbajnok szupersztárja csereként beállva győztes gólt szerzett a 94. percben a mexikói Cruz Azul ellen az észak- és közép-amerikai ligakupában. David Beckham a családja körében nézte végig a meccset, ám Messi káprázatos szabadrúgása után nem tudta visszafogni az érzelmeit és könnyekig hatódott.

– mondta a 48 éves legendás angol futballista Messi debütálása után.

A hétszeres aranylabdás első pályára lépését egyébként 21 ezren látták a Fort Lauderdale-i DRV PNK Stadionban, többek között olyan sztárok is a helyszínen voltak, mint LeBron James, Serena Williams, Gloria Estefan vagy Kim Kardashian. Messi mellett a közelmúltban szerződtetett Sergio Busquets is ezen a meccsen mutatkozott be az Inter Miamiban.

Messi álomszerűen debütált David Beckham csapatában Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Stacy Revere

Az Inter Miami az észak-amerikai profiligában (MLS) 11 találkozó óta nyeretlen, s az utolsó helyen áll a keleti főcsoportban.

Mindent egy helyen az Eb-ről