Vágólapra másolva!
A Diósgyőr csapatának sportigazgatója, Dr. Bajúsz Endre az első csapat teljesítményének értékelése mellett azt is elárulta az egyik interjúban, hogy a miskolci klub az MLSZ "fiatalszabályának" és Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága akadémiai előírásának is meg fog felelni, és még több helyi fiatalt akar majd beépíteni az első csapatba.

- mondta el a miskolciak sportigazgatója, Dr. Bajúsz Endre a Diósgyőr honlapján olvasható interjúban. A DVTK sportigazgatója elárulta, hogy egy középső védőt feltett szándékuk igazolni, mivel Julien Célestine távozását követően csak három játékos marad ebben a pozícióban, pedig négy lenne az ideális.

- mondta el Bajúsz Endre. A klubnál bíznak Bárdos Bence visszatérésében, másrészt a DVTK hosszú távú érdeke azt diktálja, hogy Bényei Ágoston és Jurek Gábor több lehetőséget kapjon, ők pedig éljenek ezzel.

Dr. Bajúsz Endre sportigazgató bízik benne, hogy sikerül fiatalok beépíteni a csapatba Forrás: Diósgyőr hivatalos oldala


- nyilatkozta a Diósgyőr sportigazgatója.

- mondta el Dr. Bajúsz Endre. A Diósgyőrnél több egyeztetésen vettek részt a Honvédelmi Minisztérium Sportért felelős Államtitkárságán a Labdarúgó Módszertani Központ vezetőjével, Liszkai Dezsővel és szakmai tanácsadójával, Szalai Ádámmal. A DVTK LSA megalapítása óta eltelt négy évben szinte minden tekintetben, pénzügyileg, infrastrukturálisan, szervezeti felépítésben, stb. sikerült megteremteni a hátteret.

A Diósgyőr sikeres szeretne lenni Forrás: DVTK


- fejtette ki a Diósgyőr sportigazgatója.

A Diósgyőr honlapján olvasható a teljes interjú, amit ide kattintva tekinthetnek meg.