Utolsó percben kapott gól okozta a PSG vesztét

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward #07 Kylian Mbappe and Lille's Brazilian defender #04 Alexsandro (L) fight for the ball during the French L1 football match between Lille LOSC and Paris Saint-Germain (PSG) at Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve-d'Ascq, northern France on December 17, 2023. (Photo by DENIS CHARLET / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain egy nagyon gyenge mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott a Lille otthonában a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Ligue 1 16. fordulójának záró mérkőzésén.

A címvédő párizsiak és a tabella negyedik helyén álló észak-francia csapat utolsó három egymás elleni mérkőzése sorrendben, 6, 8 és 7 gólt hozott, és mindannyiszor PSG-sikerrel ért véget. Ezúttal azonban még helyzetig is alig jutottak a felek, végül a 66. percben Kylian Mbappé révén a 66. percben büntetőből megszerezte a vezetést a Paris Saint-Germain. Az előnyt azonban nem tudta megtartani, mert a 94. percben Adam Ounas lövése után Jonathan David bepiszkálta a kipattanót, így 1-1 lett a rangadó vége.

A PSG 37 ponttal vezeti a bajnokságot a 32 pontos Nice és a 30 pontos Monaco előtt. A Lille maradt negyedik 28 ponttal.

Eredmény, Ligue 1, 16. fordulló:
OSC Lille - Paris Saint-Germain 1-1 (0-0)