A Manchester United eltiltott sztárja luxusvásárlással ütötte el az időt, míg csapata a BL-ben vergődött

fbl Horizontal
Manchester United's English striker #10 Marcus Rashford reacts to their defeat as he leaves after the English Premier League football match between Manchester United and Brighton and Hove Albion at Old Trafford in Manchester, north west England, on September 16, 2023. Brighton won the game 3-1. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Marcus Rashford, a Mancester United sztárja igyekezett stílusosan lefoglalni magát, amíg egymeccses eltiltása miatt csapatától távol volt kénytelen eltölteni az időt. A MU a Galatasaray vendégeként semmisült meg 3-3-as döntetlent játszva a Bajnokok Ligájában, Rashfordot azonban a fotók tanulsága szerint mindez legkevésbé sem érintette meg. 

Marcus Rashford megtalálta a módját annak, hogy vigasztalja magát, amiért egymeccses eltiltása miatt nem vehetett részt a Manchester United Galatasaray elleni Bajnokok Ligája mérkőzésén. Majdnem 120 millió forintot érő McLarenjével elgurult kedvenc ékszerészéhez, hogy egy kellemes shoppingolással hozza magát jobb hangulatba. Hogy pontosan mit vásárolt odabent, arról nem készült fotó.

Ékszervásárlással vigasztalta magát Forrás: AFP/Oli Scarff

Rashford imádja a méregdrága autókat, a sztárjátékos néhány hónapja egy Rolls Royce-t tört össze, a garázsában pedig valóságos gyűjteményt tart.

Távollétében csapata kétgólos, 3-1-es előnyt herdált el, és végül 3-3-as döntetlent játszott az isztambuli Rams Parkban, így pedig már csak a csodában bízhat a továbbjutással kapcsolatban. Erik Ten Hag együttese hiába kezdett nagyszerűen, végül összeomlott. Ebben valószínűleg nagy szerepe volt Rashford távollétének, akit a Manchester United legutóbbi Bajnokok Ligája-mérkőzésén, a Köbenhavn elleni találkozón állítottak ki a 42. percben, az Elias Jelerrel szembeni szabálytalanságért. A piros lapot sokan túlzónak és indokolatlannak tartották, mondván, a támadó Rashford nem tudhatta, hogy hol van az ellenfele az akció közben.

Az eltiltás egy mérkőzésre szól, vagyis a United Bayern München elleni utolsó csoportmeccsén már újra pályára léphet.

A Manchester United a csoport utolsó helyén áll négy ponttal, a Bayern München 13 ponttal csoportelső, a Galatasaray és a Koppenhága pedig 5-5 ponttal várja a folytatást.