Vágólapra másolva!
  Komoly csapás érte az idén több sebből vérző Manchester United csapatát, ugyanis a válogatott szünet alatt két kulcsjátékos, az angol válogatott Marcus Rashford és a kameruni André Onana is megsérült. 

Egy nap alatt két pofon a Manchester Unitednek

Az angol válogatott Málta elleni Eb-selejtezőjén Marcus Rashford már alig egy óra után megsérült, miután brutálisan összeütközött saját csapattársával, Trent Alexander-Arnolddal. A szerencsétlen incidens után Rashford nem is tudta folytatni a játékot, így végül a Chelsea új sztárja, Cole Palmer váltotta, aki így bemutatkozhatott az angol válogatottban.

Azonban nem Rashford volt az egyetlen Manchester Unitedjátékos, aki pénteken sérülést szenvedett, ugyanis André Onanát combizomsérülés miatt a 81. percben le kellett cserélni a Mauritius ellen 3-0-ra megnyert vb-selejtezőn.

Rashford és Onana sérülése adhat okot az újabb aggodalomra Manchesterben Forrás: AFP/Oli Scarff

Egyelőre nem tudni, hogy az említett két játékosnak mennyire súlyos a sérülése, ám ha a vizsgálatok során kiderül, hogy hosszabb időt kell kihagyniuk, akkor az hatalmas csapás lenne a Manchester Unitednek, hiszen Erik ten Hag már így is jelenleg tíz játékosát kénytelen nélkülözni: többek között Lisandro Martinez, Luke Shaw, Casemiro és Rasmus Hojlund is kidőlt.