Vágólapra másolva!
Kerkez Milos csapata, a Bournemouth a magyar válogatott játékos nélkül 2-0-ra legyőzte a Newcastle United együttesét az angol labdarúgó Premier League 12. fordulójának szombati játéknapján, sikerével pedig elmozdult a kiesőzónából. Míg a hazaiknál nagy volt a boldogság, addig nem csoda, hogyha a lefújás után a PL-sztárcsapatnál feszült volt a hangulat.

Megszakadt a Newcastle veretlenségi sorozata

A Newcastle-nak ezzel a vereséggel megszakadt a bajnoki veretlenségi sorozata, amely még szeptember közepén, az ötödik fordulóban kezdődött.

A vendég szurkolók oda-vissza több mint 1100 kilométert tettek meg a kedvenc csapatukért, így különösen nehezen viselték a vereséget.

Kieran Trippier a saját szurkolójával balhézott Forrás: AFP/Adrian Dennis

Saját szurkolójával balhézott a Newcastle-sztár, Kieran Trippier

A találkozó lefújása után Eddie Howe csapata odament a drukkerekhez, hogy megköszönjék a támogatást. A Newcastle angol válogatott játákosa,

Kieran Trippier viszont eközben szóváltásba keveredett az egyik fanatikussal. Végül Joelintonnak és az egyik biztonsági embernek kellett elrángatnia a védőt.

"Nem adnak bele mindent a játékosok?

- ordibálta a szurkolónak Trippier, utalva arra, hogy a Newcastle-nek kilenc játékosát kellett nélkülöznie a sérülések miatt; ketten az eltiltásukat töltötték, majd az első félidőben combizomprobléma miatt elveszítették Miguel Almiront is.

Az incidensre vonatkozó kérdésre Trippier a következőket mondta: „Csak egyike volt azoknak a szurkolóknak, akik érhető módon

nehezen bírtak az érzelmeikkel, mivel kikaptunk és messzire utaztak. De csak beszélgettünk."