Vágólapra másolva!
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Bournemouth magyar válogatott játékosa, Kerkez Milos igazi sztárnak számít Angliában és ennek megfelelően is kezelik.

Kerkez Milos már fiatalon nagyszerű karriert futott be

A magyar játékos korábbi klubjának, az ETO FC Győrnek az egykori vezetőit Kerkez Milos és édesapja hívta meg Angliába. Dr. Soós Imre - aki a zöld-fehérek ügyvezetője volt - a kisalfold.hu oldalán számolt be a meghívásról.

A bournemothi VIP-ben. Balra: Mányi József, Sebastijan Kerkez, Kerkez Milos és dr. Soós Imre Forrás: Kisalföld

„Kerkez Milossal nem szakadt meg a kapcsolatunk, amikor a játékos távozott az ETO-ból. Azóta is figyelemmel követtük Milos pályafutását és Sebastijannal, az édesapjával is szoktunk időnkét beszélgetni. Ők mindig hálás szívvel gondolnak a Győrben kapott lehetőségre, amely az első jelentős lépcsőfok volt Milos pályafutásában.

Örülök annak, hogy ilyen fiatalon nagyszerű karriert futott be."

Igazi sztárnak számít Kerkez Milos Angliában

Kerkez Milos a szüleivel él a tengerparti mintegy 200 ezres városban és nagyon jól érzik magukat Angliában.

"Milos sokat fejlődött fizikálisan és taktikailag is,

Erre az időszakra esett a Liverpool elleni Ligakupa-meccs. Érdekesség, hogy ugyanabban a szállodában laktunk, ahol a találkozó előtt a Liverpool is megpihent. A klub saját biztonsági szolgálata gondoskodott a nyugalmukról. A játékosok meg sem állhattak a hallban, csak Jürgen Klopp osztogatott autogramot a szurkolóknak, illetve

Kerkez Milos, akit ugyanúgy felismerték az ellenfél szurkolói, mint a Liverpool játékosait"

árulta el a korábbi ügyvezető.