Klopp dühöngött a Liverpool drámai meccse után

fbl Horizontal FOOTBALL EUROPA LEAGUE
Liverpool's German manager Jurgen Klopp reacts as he watches is side from the technical area during the UEFA Europa League Group E football match between Toulouse FC (TFC) and Liverpool at the Stadium de Toulouse, in Toulouse, southwestern France on November 9, 2023. (Photo by Charly TRIBALLEAU / AFP)
Vágólapra másolva!
A Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool 3-2-es vereséget szenvedett Toulouse-ban a labdarúgó Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában. A találkozó után Jürgen Klopp, a vörösök menedzsere érthetően feldúltan nyilatkozott, és a sajtótájékoztatón dühöngött.

A német edző rendkívül frusztrált volt a lefújás után, amiért a 97. percben elvett egy gólt a csapatától a játékvezető Alexis Mac Allister kezezése miatt. Mivel az argentin nem szándékosan ért bele a labdába, a Vörösök menedzsere joggal érezte úgy, hogy túl szigorú döntés született. Klopp aztán a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóra is meglehetősen feldúltan érkezett, ahová a furcsa szervezésnek köszönhetően hatalmas tömegen kellett átverekednie magát az újságírókkal együtt. Majd amiatt dühöngött, hogy a Toulouse szurkolói túlságosan hangosan énekeltek és ünnepeltek, ez pedig behallatszott a terembe, ahol a sajtóeseményt tartották.

– dühöngött a német edző.

A két csapat két héttel ezelőtti meccsét a Liverpool nyerte otthon 5-1-re, az angolok váratlan vereségével azonban egyelőre várt még magára a továbbjutás kiharcolása.