Vágólapra másolva!
A freiburgi magyar válogatot támadót, Sallai Rolandot kicsit meglepték a litvániai meccset követő szélsőséges reakciók. Sallai Roli nem látja rossznak a helyztet, bár azt beismeri, Kaunasban egy igen gyenge félidőt hozott le a magyar válogatott.

Miután hazai pályán is legyőzte Szerbiát, a magyar labdarúgó-válogatott úgy utazott el Litvániába, hogy egy győzelemmel bebiztosíthatta volna Európa-bajnoki szereplését, ám Kaunasban talán a Rossi-éra legrosszabb félidejét hozta le a csapat, így csak döntetlent játszott. Nagyot változott a közhangulat, pedig tragédia aztán végképp nem történt. A meccs összefoglalóját ide kattintva tekinthetik meg.

Sallai Roland (b) és a litván Rokas Lekiatas a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Litvánia - Magyarország mérkőzésen Forrás: MTI/Illyés Tibor


- mondta el a MOL csapatának a válogatott csatára, Sallai Roland. Sallai egyébként is szívesebben látja félig telinek a poharat, mint félig üresnek, de már hozzászokott ahhoz, hogy a szurkolói érzelmek igencsak szélsőségesek.

Sallai látványos megoldásokra is képes Forrás: AFP/Attila Kisbenedek


- mondta a keddi mérkőzésről a csatár.

- árulta el a Freiburg támadója.

- tette hozzá Sallai.

A Freiburg csatára, aki a szombati játéknap legszebb gólját rúgta a szerbek kapujába, már csak azért sem érti a nagy kétségbeesést, mert - ahogy azt Marco Rossi is többször elmondta - elsősorban az eredmények számítanak, és azokra továbbra is büszke lehet a válogatott.


- nyilatkozta Sallai Roland.

- fogalmazta meg mondandóját a magyar válogatott játékos.

Sallai gólöröme Forrás: AFP/Attila Kisbenedek


- tette hozzá vidáman a csatár.