Vágólapra másolva!
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Freiburg a hivatalos honlapján tudatta, hogy a magyar válogatott Sallai Roland combizom-szakadást szenvedett a hétközi Topolya elleni Európa-liga-mérkőzésen.

Mint ismert, a magyar válogatott támadó csütörtökön kezdőként lépett pályára a német csapatban, de sajnos a 23. percben sérülés miatt le kellett cserélni. A találkozó 21. percében Sallai egy hosszú oldalra átlőtt szabadrúgásra érkezett, majd éles szögből kapu mellé fejelte a labdát, ezt követően pedig a földön maradt és a combját fájlalta.

Elindultam sprintben és éreztem, hogy beszúrt az egyik lépésnél. Remélem, nem túl súlyos, de csak holnap lesz pontos diagnózis”

-nyilatkozta az M4 Sportnak Sallai.

Sallai Roland hiánya komoly probléma a magyar válogatottnál Fotó: Csudai Sándor - Origo

A magyar válogatott focista klubja most a hivatalos honlapján erősítette meg, hogy a 26 éves támadó combizom szakadást szenvedett, arról azonban nem adott tájékoztatást, hogy mikor térhet vissza a pályára, mindenesetre Sallai Roland édesapja az M4 Sportnak azt mondta, hogy fia vélhetően nem állhat Marco Rossi rendelkezésére a magyar labdarúgó-válogatott novemberi Európa-bajnoki selejtezőin.

Sallai sérülése komoly érvágás lehet a magyar válogatottnak, ugyanis a védelem alapembere, Fiola Attila bokasérülést szenvedett a Litvánok elleni meccsen, így hosszabb kihagyás vár rá, akárcsak a Ferencváros támadójára, a bombaformában futballozó Varga Barnabásra, aki a Diósgyőr elleni NB I-es meccsen szenvedett combizom szakadást, és minden bizonnyal ki kell hagynia a novemberi Eb-selejtezőket.