Hihetetlen akcióval csábítja a szurkolóit Lionel Messiék következő ellenfele

Nashville SC v Inter Miami CF GettyImageRank2 Ten Soccer Waving - Gesture USA Florida - US State Fort Lauderdale Fan - Enthusiast Photography Major League Soccer Lionel Messi Match - Sport A-List Soccer Celebrity Gulf Coast States PersonalityInQueue Inter
FORT LAUDERDALE, FLORIDA - AUGUST 30: Lionel Messi #10 of Inter Miami CF waves to the fans after a draw during a match between Nashville SC and Inter Miami CF at DRV PNK Stadium on August 30, 2023 in Fort Lauderdale, Florida. James Gilbert/Getty Images/AFP (Photo by James Gilbert / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Chicago Fire a soron következő hazai meccsét az Inter Miamival játssza, a klub pedig különleges módon szeretne telt házat varázsolni a stadionba.

A Fire-nál tisztában vannak vele, hogy a szurkolók többsége akkor menne ki a stadionba, ha a floridai ellenfélnél játszani fog a hétszeres aranylabdás Lionel Messi. Az argentin focista azonban jelenleg sérüléssel küzd, és kérdéses, hogy pályára tud-e lépni a magyar idő szerint csütörtök hajnalban rendezett bajnokin.

A chicagóiak ezt a bizonytalanságot úgy próbálják kiküszöbölni, hogy

minden jegyvásárlónak, aki megjelenik a találkozón, 250 dolláros kedvezményt ajánlott fel a következő szezonbeli klubtagság árából.

Aki pedig ezzel nem szeretne élni, az 50 dolláros jóváírást kap a klub egyéb termékeire.

„Bár még nem tudjuk, hogy Lionel Messi elérhető lesz-e a holnapi mérkőzésünkön, megértjük, hogy sok szurkolónk csalódott lehet, ha nem láthatja őt játszani" – indokolta a döntését a Fire.

Lionel Messi júliusi érkezése óta hatalmas érdeklődés övezi az Inter Miami mérkőzéseit, és rendre eladják az összes jegyet azokra a találkozókra, amelyeken pályára lép a világbajnok focista.

A Chicago és a Miami sem áll rájátszást érő helyen a Keleti Főcsoportban három fordulóval az alapszakasz vége előtt, de még mindkét együttesnek van esélye kiharcolnia a playoff-részvételt.

Frissítés:
Több mint 61 ezer szurkoló váltott belépőt a chicagói mérkőzésre. Korábban a legnagyobb létszámú közönség 1998. augusztus 8-án gyűlt össze a Chicago Fire stadionjában, akkor 37 122 néző előtt fogadták a Los Angeles Galaxy együttesét.