Vágólapra másolva!
Kis híján tragédia történt, miután egy ismert magyar sorozatsztár részegen nekiütközött a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya, Szalai Ádám autójának.

A Blikk beszámolója szerint az incidens szombat este Óbudán történt, amikor a Kőgazdag fiatalok című műsorban is feltűnt üzletember, Tóth Attila a zöld színű Teslájával nekiment Szalai Ádám több tízmilliót érő luxusautójának. A beszámolók szerint az üzletember részeg volt, amikor a baleset történt. A rendőr-főkapitányság is megerősítette, hogy volt intézkedés az ügyben.

"2023. október 28-án 17 óra 50 perc körül Budapest III. kerület, Szőlővész utcában egy autó nekiütközött egy parkoló gépkocsinak. Az autó 51 éves sofőrjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, őt a mentők könnyű sérüléssel kórházba vitték".

Összetörték Szalai Ádám autóját Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A Blikk megkereste Szalai Ádámot is, aki így emlékezett vissza a történtekre:

"Rossz belegondolni, hogy húsz másodpercen múlhatott az életünk.

Vilmos testvéremet látogattuk meg a családommal, érkezés után a hátsó ülésről kivettem a kislányomat és elindultunk a ház felé, pár pillanattal később valaki nagy sebességgel belecsapódott az autónkba.

– nyilatkozta Szalai.

A focista Mercedes AMG G63 típusú gépkocsiján állítólag jelentős a kár.