Messi nélkül elbukta újabb döntőjét az Inter Miami

Houston Dynamo v Inter Miami CF - 2023 U.S. Open Cup Final GettyImageRank2 soccer major league soccer Horizontal SPORT
FORT LAUDERDALE, FLORIDA - SEPTEMBER 27: The Houston Dynamo celebrates after winning the 2023 U.S. Open Cup Final against the Inter Miami at DRV PNK Stadium on September 27, 2023 in Fort Lauderdale, Florida. Hector Vivas/Getty Images/AFP (Photo by Hector Vivas / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Inter Miami hazai pályán 2-1-re kikapott a US Open Cup döntőjében, így nem tudta megszerezni a csapat fennállása második trófeáját.

A floridai csapat saját pályáján, a DRV PNK Stadiumban fogadhatta a Houston Dynamót az amerikai profi labdarúgó-bajnokságok csapatai számára kiírt kupasorozat döntőjében. Csakhogy szemben a nyáron megnyert Ligák Kupája döntéjével, Tata Martino ezúttal nem számíthatott legnagyobb sztárjára, az argentin válogatott vb-selejtezőjén kisebb sérülést összeszedő Lionel Messire, ahogy korábbi csapattársa, Jordi Alba is kénytelen volt kihagyni a találkozót.

Amelyen az első félidő közepén Griffin Dorsey és Amine Bassi góljaival kétgólos előnybe kerültek a texasiak, a Miami pedig nem tudott újítani, Josef Martínez révén csak a szépítés jött össze a 92. percben.

A Houston tehát 2-1-re nyert az US Open Cup döntőjében, a Miami pedig nem szerezte meg fennállása második trófeáját.