Dráma, fojtogatás, egy nevetségessé váló sztár és fantasztikus magyar ligarekord

Race Day - Formula 1 Singapore 2023 Auto Racing,F1,FIA,race,sports Horizontal
SINGAPORE, SINGAPORE - SEPTEMBER 17: Max Verstappen from Red Bull Racing races down the Formula One Singapore Grand Prix night race at the Marina Bay Street Circuit in Singapore on September 17, 2023. Over 260,000 fans — attended the three-day event, promoters Singapore GP said on Sunday. Zakaria Zainal / Anadolu Agency (Photo by Zakaria Zainal / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Sűrű vasárnap van mögöttünk, ami nagyrészt persze most is a fociról szólt, de azért a Forma-1 hozta az igazi show-t.

Miközben a Fradi valóságos falunappá varázsolta a nagyecsedi Magyar Kupa-meccsét, addig a Fehérvár edzője már a sokadik kínos magyarázkodásra kényszerült az ESMTK elleni lebőgés után.

Jó hír Marco Rossinak: a magyar válogatott középpályása, Gazdag Dániel tovább szárnyal az MLS-ben, most éppen új ligarekordot állított fel az észak-amerikai focibajnokságban.

20 férfi a rajtrácson és mindig Max Verstappen nyer - lehetne egy ilyen mondás, és majdnem igaz is lenne. Az utóbbi tíz F1-es futamot megnyerő holland pilótától Szingapúrban elpártolt a szerencse, a riválisok pedig köszönték szépen a lehetőséget.

A várt feszültségtől volt terhes a DAC és Slovan rangadója a szlovák focibajnokság élvonalában. A liga két sztárcsapatának újabb összecsapása nem csak a négy gólról lesz emlékezetes...

Hírek Németországból: miközben a Heidenheim megszerezte első történelmi győzelmét a Bundesligában, addig úgy tűnik, egyre inkább kikristályosodik, hogy ki ülhet a válogatott kispadjára.

Peter Crouch, a korábbi angol válogatott csatár mindig is híres volt kiszámíthatatlan mozgásáról, és ezen 42 éves korára sem változtatott, amiért jár neki a köszönet.

A spanyol focisták, annyira spanyolok, hogy spanyolabbak már nem is lehetnének: íme a legfrissebb bizonyíték!

A végére pedig egy fantasztikus saját, helyszíni anyagunkat ajánljuk Szlovéniából: a festői Bledi-tó ezúttal kosárlabda-pályává alakult, amit mindenkinek látnia kell!