Messi megsérült, a manchesteri kapuson röhög a világ, győzelemmel indult Európában a Fradi

Ferencvárosi TC - Cukaricki, FK Csukaricski, Ferencváros, Fradi, UEFA Európa Konferencia Liga, ekl, csoportkör, csoportmeccs, 1. forduló, Groupama Aréna, Budapest, 2023.09.21.
Aleksandar Pesic szerezte a Fradi harmadik gólját
Vágólapra másolva!
Ha lemaradt volna valami fontosról, mutatjuk a legérdekesebb sporthíreket a csütörtöki napról. Visszapillantó.

Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján a Lionel Messivel felálló Inter Miami 4-0-ra győzte le a Toronto FC csapatát, ám a hétszeres aranylabdás klasszist sérülés miatt már az első félidőben le kellett cseréni.

Szerdán este a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjában a német rekordbajnok Bayern München 4-3-ra legyőzte a Manchester Unitedet. A találkozó negatív hőse az angol csapat kameruni kapusa, André Onana volt, akit nyáron hoztak a klublegenda David De Gea helyére. Onana a Bayern ellen is benyelt egy hatalmas potyagólt, így a mémkészítőket megihlette.

A Ferencváros az Európa Konferencia-liga csoportkörének első fordulójában hátrányból fordítva győzte le 3-1-re a szerb Csukaricski együttesét. A különbségen túl a mutatott játékra sem nagyon lehetett panasz, úgy tűnik, Dejan Sztankovics irányítása alatt is megmarad a Fradira jellemző domináns, gólra törő játék.

Szívizomproblémák miatt befejezi pályafutását az országúti kerékpáros Nathan Van Hooydonck, Valter Attila csapattársa. A Jumbo-Visma 27 esztendős belga bringását szerdán engedték haza a kórházból, miután defibrillátort ültettek be neki.