Vágólapra másolva!
Többször is szóba került már, hogy a Ferencvárostól nemrégiben távozott edző, Máté Csaba hamarosan újra munkába állhat, és arról is pletykáltak már, hogy a nem túl jó formában szereplő Fehérvár edzője lehet.

Ehhez adott újabb adalékot az, hogy a Sztanyiszlav Csercseszov helyét júliusban átvevő Máté Csaba a helyszínen tekintette meg a Fehérvár hétvégi bajnokiját a Zalaegerszeg ellen. Máté Csaba azért is lehet kapós, mert Ferencvárost tíz meccsen irányított, ezekből pedig kilenc meccset meg is nyert.

„Nem kell semmilyen szenzációt keresni abban, hogy a Vidi mérkőzésén voltam – mondta a Sportálnak Máté Csaba. "Mindössze arról van szó, hogy mostanában jobban ráérek, és ha tehetem, a helyszínen tekintem meg a különböző találkozókat. Már pályaedzőként is sok mérkőzésen jártam, élőben jobban szeretek meccseket nézni, mint a tévében. Az elmúlt napokban sűrű volt a menetrend, pénteken a Kecskemét–Mezőkövesd, szombaton a Puskás Akadémia–Paks, majd az Újpest–MTK, vasárnap pedig a Fehérvár–Zalaegerszeg összecsapásra látogattam ki – nem győzöm hangsúlyozni, hogy nézőként. Hozzáteszem, nem csupán az NB I-es, az NB II-es és az utánpótlás mérkőzésekre ugyanúgy szívesen kimegyek. Szóval, szó sincs arról, hogy valakinek a helyét szeretném átvenni, tényleg nincs abban szenzáció, ha megjelenek egy meccsen."