Nego: Boldogan megyünk haza

NEGO Loic; PAVLOVIC, Strahinja, Belgrád, Európa-bajnoki selejtező, G csoport, Szerbia - Magyarország, mérkőzés, belgrádi Rajko Mitic, Stadion, 2023. 09. 07.
Belgrád, 2023. szeptember 7. Loic Nego, a magyar (j) és Strahinja Pavlovic, a szerb válogatott játékosa a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Szerbia - Magyarország mérkőzésen a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2023. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott hátrányból fordítva 2-1-re győzött Szerbia vendégeként az Európa-bajnoki selejtezősorozat csütörtöki rangadóján, így megerősítette vezető helyét a csoportban. A magyar válogatott egyik legjobbja, Loic Nego szerint a védelmüknek is köszönhetik a sikert.

Bár egy rossz kirúgásból indulva a menteni igyekvő Szalai Attila öngóljával a szerbek szereztek vezetést tíz perc játék után, a magyarok a 34. és 36. perc között Varga Barnabás és Willi Orbán góljaival fordítottak.

Loic Nego és Strahinja Pavlovic Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt


– mondta a meccs egyik legjobbja, Loic Nego.

– mondta Kerkez Milos.

A belgrádi sikerrel Marco Rossi szövetségi kapitány tanítványai három ponttal elhúztak a riválistól, a harmadik helyezett Montenegró előtt pedig már öt pont az előnyük féltávnál. Az ötösből az első kettő jut ki a jövő évi, németországi kontinensviadalra.