Kirúgta a Manchester United az erőszakkal vádolt sztárfocistáját

Antony, Manchester United
Manchester United's Brazilian midfielder #21 Antony falls with Nottingham Forest's Nigerian defender #43 Ola Aina during the English Premier League football match between Manchester United and Nottingham Forest at Old Trafford in Manchester, northwest England, on August 26, 2023. (Photo by Darren Staples / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A családon belüli erőszakkal vádolt brazil csatárát, Antonyt felfüggesztette a Manchester United labdarúgócsapata, megtiltva neki az edzések látogatását is.

A Sky Sports beszámolója szerint a döntést a játékossal közösen hozta meg angol klub. Anthony visszatérését további értesítésig elhalasztják, hogy megvizsgálják az ellene felhozott vádakat.

áll még a közleményben.

"Ezt a döntést közösen hoztuk meg, és az volt a célja, hogy fenntartsa az egészséges környezetet a csapaton és a klubon belül. Szeretném megismételni ártatlanságomat, és a rendőrséggel együtt fogok dolgozni, hogy segítsek feltárni az igazságot. Remélem, mihamarabb visszatérhetek a játékhoz"- idézte a dokumentum a brazil csatárt.

Antony egyelőre az edzéseket sem látogathatja Forrás: AFP/Darren Staples

Antonyt a hét elején a brazil válogatottból zárták ki, miután a 23 éves futballistát volt barátnője feljelentette a Sao Pauló-i rendőrségen.

A labdarúgó ugyanakkor ártatlanságát hangsúlyozta Instagram-oldalán, megjegyezve, hogy soha nem folyamodott fizikai agresszióhoz a nővel szemben, ám ezt követően két másik nő is erőszakos viselkedéssel vádolta meg.

Antony 2022 augusztusa óta a Manchester United játékosa. Az idei szezonban négy mérkőzésen lépett pályára a Premier League-ben, gólt nem szerzett. A brazil válogatottban 16 találkozón szerepelt, két találatot és két gólpasszt jegyzett.