Egyre közelebb a visszatéréshez a magyar válogatott focista

Anglia-Magyarország, mérkőzés, labdarúgás, nemzetek, ligája, foci, futball, meccs, Magyarország, Anglia, 2. félidő
Hungary's defender Zsolt Nagy celebrates after scoring their third goal during the UEFA Nations League, league A group 3 football match between England and Hungary at Molineux Stadium in Wolverhampton, central England on June 14, 2022. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
Nagy Zsolt, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia válogatott játékosa már a rehabilitációja végén tart, labdás edzéseket végez, és nemsokára együtt edzhet csapattársaival.

A 13-szoros válogatott futballistának áprilisban pótolták a térdszalagját, akkor három-három és fél hónapos kényszerpihenőt jósoltak neki.

mondta a Puskás Akadémia honlapján megosztott interjúban a 30 éves játékos, aki a mellékelt videóban már labdás gyakorlatokat végzett.

Nagy Zsolt hamarosan visszatérhet a pályára Forrás: AFP/Adrian Dennis

A bajnoksággal kapcsolatban pozitívan nyilatkozott, elmondása szerint csapata jól kezdte a szezont, de azért ott hagyott a pályán néhány pontot, így az Újpest elleni 3-3-as és a Fehérvár elleni 2-2-es döntetlennel végződött meccsen.

Nagy kitért a válogatottra is, amely csütörtökön Európa-bajnoki selejtezőn hátrányból fordítva, 2-1-re legyőzte Szerbiát. A védő a csehek elleni felkészülési meccsen egyértelmű győzelmet vár a nemzeti együttestől.

hangsúlyozta Nagy Zsolt, majd hozzátette, Marco Rossi szövetségi kapitány biztosította arról, hogy visszavárja őt a csapatba, csakúgy, mint Szoboszlai Dominik, akivel szintén tartja a kapcsolatot.