Döbbenet: saját hasonmásával találkozott Harry Kane az Oktoberfesten - fotó

Harry Kane, Oktoberfest
dpatop - 24 September 2023, Múnich;: Bayern Munich's English striker Harry Kane dressed in traditional clothing and footwear to attend the club's visit to the Bavarian capital's Oktoberfest beer fair, where he toasted with the no less traditional tankard of beer. Photo: Felix Hörhager/dpa (Photo by Felix Hörhager / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A hagyományoknak megfelelően az idei Oktoberfestre is ellátogattak a Bayern München futballistái. A világ legnagyobb sörünnepén természetesen a bajorok nyári sztárigazolása, Harry Kane is megjelent, és találkozott egy rejtélyes fiatalemberrel.

A hagyományoknak megfelelően a Bayern játékosai és Thomas Tuchel vezetőedző is megjelentek az immár 188. Oktoberfesten, amelyen tradicionális öltözékben és sörrel a kezükben pózoltak.

A bajorok nyári sztárigazolása, az angol válogatott Harry Kane is jól érezte magát a fesztiválon, és az interneten villámgyorsan elterjedt egy fotó, amelyen egy fiatalemberrel beszélget, aki elképesztően hasonlít rá. A kép alapján a férfi az ikertestvére, vagy akár az öccse is lehetne.

Kiderült, hogy Kane hasonmását Steffennek hívják, és azóta tartja a kapcsolatot a 30 éves csatárral, amióta a focista a Bayern Münchenbe igazolt.

Forrás