Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Gólt lőtt Messi csapatának a magyar válogatott focista - videó

Sporting Kansas, Sallói Dániel
FORT LAUDERDALE, FLORIDA - SEPTEMBER 09: Daniel Salloi #20 celebrates his goal with Johnny Russell #7 of Sporting Kansas City in the first half against the Inter Miami CF at DRV PNK Stadium on September 09, 2023 in Fort Lauderdale, Florida. Cliff Hawkins/Getty Images/AFP (Photo by Cliff Hawkins / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott Sallói Dániel gólt lőtt a Lionel Messit is foglakkoztató Inter Miami otthonában, csapata viszont 3-2-re kikapott az észak-amerikai profi labdarúgóliga legutóbbi játéknapján.

Lionel Messit a dél-amerikai vb-selejtezők miatt nélkülöznie kellett az Inter Miaminak, amelynek kezdőjében viszont ott volt a Barcelona két korábbi sztárja, Jordi Albával és Sergio Busquets is, Sallói Dániel pedig a Sporting Kanasas City csapatában kezdett, ráadásul nem is akárhogyan, már a 9. percben betalált egy nagy kapus hiba után. Darke Calllender nem tudta megfogni a labdát egy távolról érkező lövésnél, a helyzetet remekül felismerő Sallói pedig közelről lőhetett a kapuba, megszerezve ezzel csapatának a vezetést. A 27 éves támadó a 7. gólját szerezte az idei szezonban, emellett van négy gólpassza is.

Az Inter Miami azonban még a szünet előtt fordítani tudott Leonardo Campana két góljával, majd a második félidő elején Facundo Farias növelte a hazaiak előnyét. A hátralévő időben a vendégek erejéből már csak egy hajrában szerzett szépítő gólra futotta, így végül elmaradt a pontszerzés.

Labdarúgás, MLS
Inter Miami-Sporting Kansas City 3-2 (2-1)

Mindent egy helyen az Eb-ről