Lezuhant a hídról egy szurkoló a Konferencia-liga meccs után

- Horizontal
A fire is pictured at the Lazienkowski Bridge, in Warsaw, Poland, on February 14, 2014. Firefighters battled for 12 hours to overcome a blaze overnight on Warsaw's main bridge, a spokesman said on February 15, 2015. No one was hurt in the fire, but considerable damage is feared to the 40-year-old steel span, a key transport link in the Polish capital that was set to undergo renovation. AFP PHOTO / PAP PHOTO / JACEK TURCZYK +++POLAND OUT++ EASTNEWS OUT+++ (Photo by JACEK TURCZYK / PAP / AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt egy 42 éves szurkoló a lengyel Legia Warszawa és az angol Aston Villa csütörtöki Konferencia-liga összecsapása után.

A The Sun beszámolója szerint a tragédia csütörtök este 21 óra körül történt a lengyel csapat 3-2-es győzelme után. A hírek szerint a férfi egy nagyobb csoporttal távozott a mérkőzésről, és a lengyel Gazeta Wyborcza értesülései szerint megpróbálta levágni az utat, ezért átmászott Varsó egyik legforgalmasabb hídjának, a Lazienkowski hídnak a korlátain, majd megpróbált átugrani az onnan levezető lépcsőre. Ez azonban nem sikerült, mivel a híd és a lépcső közötti résen keresztül több méteres magasságból a járdára zuhant. A varsói belvárosi rendőrség szóvivője, Robert Szumiata elárulta, hogy a szurkolót még a helyszínen megpróbálták újraéleszteni, de az életét már nem sikerült megmenteni.