Az utcán lőtték agyon a válogatott focistát

Horizontal
Argentina's midfielder Enzo Fernandez and Panama's defender Gilberto Hernandez vie for the ball during the friendly football match between Argentina and Panama, at the Monumental stadium in Buenos Aires, on March 23, 2023. (Photo by Luis ROBAYO / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy Colón tartománybeli utcai lövöldözésben életét vesztette a panamai labdarúgó-válogatott 26 éves játékosa, Gilberto Hernández.

A lövéseket egyelőre ismeretlen okokból, vasárnap délután adta le két férfi egy taxiból, akik összesen nyolc embert sebesítettek meg, és közülük Hernández életét már nem lehetett megmenteni. A másik hét sérültet a helyi kórház sürgősségi osztályára szállították.

Hernández tavasszal a világbajnok argentinok ellen is pályára lépett Forrás: AFP/Luis Robayo

A rendőrség beszámolója szerint az elmenekült taxisofőrt és a két lövöldözőt elfogták és letartóztatták, utóbbiakat emberöléssel és az emberölési kísérlettel vádolták meg.

A 26 éves Hernández a La Chorrera-i Club Atlético Independiente csapatának középhátvédje volt. Idén kétszer lépett pályára a panamai válogatottban: egy Guatemala és egy Argentína elleni felkészülési mérkőzésen.

Forrás